Κέικ
Layered Cake

Με το χαρακτηριστικό κόκκικο χρώμα! - Red Velvet Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Red Velvet Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 350 gr υλικά cake
Λάδι 300 gr υλικά cake
Νερό 225 gr υλικά cake
Cream Cheese (τυρί κρέμα) 500 gr υλικά κρέμας
Βούτυρο 99% 300 gr υλικά κρέμας
Presta Ready 300 gr υλικά κρέμας

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά. Σερβίρετε σε τσέρκι γεμίζοντας μέχρι το ½ του ύψους τους και φουρνίστε στους 160°C για 25-30 λεπτά.

    Τοποθετήστε στον κάδο του μίξερ το Cream cheese και το βούτυρο και αναμίξτε με το «σύρμα» στη γρήγορη ταχύτητα για 4 λεπτά. Προσθέστε την Presta Ready και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα για 1 λεπτό.

    Αφού κρυώσει το κέικ, κόψτε σε φέτες κατά βούληση. Γεμίστε και επικαλύψτε με την κρέμα τυριού. Διακοσμήστε προαιρετικά με Chocolate drops.