
Layered Cake
Layered Cake
Με το χαρακτηριστικό κόκκικο χρώμα! - Red Velvet Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Velvet Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Αυγά | 350 gr | υλικά cake |
Λάδι | 300 gr | υλικά cake |
Νερό | 225 gr | υλικά cake |
Cream Cheese (τυρί κρέμα) | 500 gr | υλικά κρέμας |
Βούτυρο 99% | 300 gr | υλικά κρέμας |
Presta Ready | 300 gr | υλικά κρέμας |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά. Σερβίρετε σε τσέρκι γεμίζοντας μέχρι το ½ του ύψους τους και φουρνίστε στους 160°C για 25-30 λεπτά.
Τοποθετήστε στον κάδο του μίξερ το Cream cheese και το βούτυρο και αναμίξτε με το «σύρμα» στη γρήγορη ταχύτητα για 4 λεπτά. Προσθέστε την Presta Ready και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα για 1 λεπτό.
Αφού κρυώσει το κέικ, κόψτε σε φέτες κατά βούληση. Γεμίστε και επικαλύψτε με την κρέμα τυριού. Διακοσμήστε προαιρετικά με Chocolate drops.
