Κέικ
Soufflé με γέμιση Raspberry

Μια Χριστουγεννιάτικη πρόταση για soufflé με ζουμερή γέμιση Raspberry. - Soufflé Arabesque

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Soufflé Arabesque 1.000 gr υλικά soufflé
Arabesque Dark 60% (λιωμένη) 450 gr υλικά soufflé
Ηλιέλαιο 350 gr υλικά soufflé
Νερό (χλιαρό) 600 gr υλικά soufflé
Fruitful Raspberry extra υλικά
Mont Blanc extra υλικά
Scaldis Dark extra υλικά

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά, εκτός από το Soufflé Arabesque, σε μίξερ ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το «φτερό» για 1 λεπτό. 

    Προσθέστε το Soufflé Arabesque και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα για 3-4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

    Τοποθετήστε σε φόρμα σιλικόνης (μικρά ημισφαίρια) το Fruitful Raspberry καταψύξτε τα και έπειτα ενώστε τα δύο ημισφαίρια.

    Τοποθετήστε σε τσέρκι το soufflé, καλύπτωντας το 1/3 του ύψους του, τοποθετήστε στο κέντρο τη σφαίρα και συμπληρώστε soufflé, έτσι ώστε να καλυφθούν συνολικά  τα 2/3 του τσερκιού.

    Φουρνίστε στους ±185°C για 9-10 λεπτά (αερόθερμος φούρνος) ή στους ±210°C για 9-10 λεπτά (φούρνος με ταμπάνι).

    Αφού κρυώσουν διακοσμήστε με Mont Blanc και Scaldis Dark κατά βούληση.