
Μια Χριστουγεννιάτικη πρόταση για soufflé με ζουμερή γέμιση Raspberry. - Soufflé Arabesque
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Περιγραφή |
---|---|---|
Soufflé Arabesque | 1.000 gr | υλικά soufflé |
Arabesque Dark 60% (λιωμένη) | 450 gr | υλικά soufflé |
Ηλιέλαιο | 350 gr | υλικά soufflé |
Νερό (χλιαρό) | 600 gr | υλικά soufflé |
Fruitful Raspberry | extra υλικά | |
Mont Blanc | extra υλικά | |
Scaldis Dark | extra υλικά |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά, εκτός από το Soufflé Arabesque, σε μίξερ ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το «φτερό» για 1 λεπτό.
Προσθέστε το Soufflé Arabesque και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα για 3-4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Τοποθετήστε σε φόρμα σιλικόνης (μικρά ημισφαίρια) το Fruitful Raspberry καταψύξτε τα και έπειτα ενώστε τα δύο ημισφαίρια.
Τοποθετήστε σε τσέρκι το soufflé, καλύπτωντας το 1/3 του ύψους του, τοποθετήστε στο κέντρο τη σφαίρα και συμπληρώστε soufflé, έτσι ώστε να καλυφθούν συνολικά τα 2/3 του τσερκιού.
Φουρνίστε στους ±185°C για 9-10 λεπτά (αερόθερμος φούρνος) ή στους ±210°C για 9-10 λεπτά (φούρνος με ταμπάνι).
Αφού κρυώσουν διακοσμήστε με Mont Blanc και Scaldis Dark κατά βούληση.
