Νέα

Diamonds of the Greek Economy 2019

Διαμάντι της ελληνικής οικονομίας η Sefco Zeelandia.

Ισχυρό παρόν έδωσε ο εγχώριος επιχειρηματικός κόσμος στην εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy” που διοργάνωσε την Τετάρτη, 10 Ιουλίου η New Times Publishing, στο ξενοδοχείο “Grand Bretagne”.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρευρέθηκαν εκπρόσωποι εκατοντάδων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της πολιτείας, σημαντικών επιχειρηματικών φορέων, καθώς και εκπρόσωποι ξένων εμπορικών αντιπροσωπειών που εδρεύουν στη χώρα μας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι προβολείς στράφηκαν στις δυναμικότερες επιχειρήσεις από όλους τους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, οι οποίες κρίθηκαν βάσει 5 οικονομικών δεικτών. 

Η Sefco Zeelandia αναδείχτηκε για ακόμη μια φορά επιχειρηματικό διαμάντι και τιμήθηκε με τη διάκριση επιχειρηματικής αριστείας “The Most Admired Enterprises in Greece”. Στην ομιλία του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Θεόδωρος Μπατής αφιέρωσε τη διάκριση αυτή σε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας, που με πάθος και επαγγελματισμό σκέφτονται διαφορετικά σήμερα και δημιουργούν την επιτυχία του αύριο.

3.jpg

Diamonds of the Greek Economy 2019