Νέα

Εργαζόμαστε υπεύθυνα

Η καθημερινότητά μας αλλάζει και χρειάζεται να προσαρμοστούμε όλοι σε νέα δεδομένα. Καθώς το ξέσπασμα του COVID-19 συνεχίζει να εξελίσσεται, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι εμείς στη Sefco Zeelandia, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, λαμβάνουμε από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης του ιού και την ικανότητά μας να καλύπτουμε τις ανάγκες σας.

Η ομάδα διαχείρισης κρίσεων της εταιρείας μας παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά και σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε. Έχουμε θέσει σε εφαρμογή τα κατάλληλα σχέδια δράσης για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού μας, των πελατών και της κοινότητας στην οποία λειτουργούμε, εξασφαλίζοντας παράλληλα την επιχειρηματική μας συνέπεια προς κάθε κατεύθυνση.

 

Οι άνθρωποί μας εργάζονται από το σπίτι, όπου είναι εφικτό και έχουμε θέσει σε εφαρμογή επιπλέον (των ήδη υψηλών) μέτρα υγιεινής, υγείας και ασφάλειας στα εργοστάσια παραγωγής, στις αποθήκες στη διανομή και τα γραφεία μας. Παρέχουμε συνεχή καθοδήγηση στους ανθρώπους μας όσον αφορά τις καθημερινές τους συνήθειες για την πρόληψη και τον περιορισμό της διασποράς της μόλυνσης και έχουμε απαγορεύσει αυστηρά την είσοδο σε επισκέπτες στους χώρους εργασίας μας. Επιπρόσθετα, αναστείλαμε τα διεθνή και εγχώρια επαγγελματικά μας ταξίδια, καθώς και τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας.

 

Για να διατηρήσουμε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των αναγκών σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, έχουμε λάβει επιπλέον προληπτικά μέτρα σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής μας αλυσίδας. Με πλήρες σχέδιο εφοδιασμού πρώτων υλών και ετοίμων προϊόντων, με αύξηση των αποθεμάτων σε πιο κρίσιμα είδη και με προσαρμογή των παραγωγικών μας δραστηριοτήτων, φροντίζουμε για την επάρκεια και τη δυνατότητα έγκαιρης παράδοσης των προϊόντων μας.

 

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θέλουμε να γνωρίζετε ότι είμαστε δίπλα σας, όπως όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε ότι θα παραμείνουμε εφευρετικοί και υπεύθυνοι ανταποκρινόμενοι αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των περιστάσεων. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε και θα το ξεπεράσουμε μαζί.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε ερωτήσεις ή συγκεκριμένες ανησυχίες για να τις συζητήσουμε απευθείας μαζί.

Εργαζόμαστε υπεύθυνα