Νέα Νέα

Hotel Opportunities από
τη Sefco
Zeelandia: Η εξερεύνηση συνεχίζεται

Διήμερο open day με θέμα Hotel Opportunities πραγματοποίησε η Sefco Zeelandia, στον χώρο της Domestica στο Ηράκλειο Κρήτης, 16 και 17 Μαρτίου 2023.

Στην επίδειξη, στοχευμένη αποκλειστικά στο ξενοδοχείο και την εστίαση, η Sefco Zeelandia άνοιξε τις πόρτες σε πληθώρα επαγγελματιών ώστε να ανακαλύψουν τις καινούργιες προτάσεις της εταιρίας για τον μπουφέ πρωινού, το επιδόρπιο και το κέρασμα αλλά και να εμπνευστούν από τις κλασικές και διαχρονικές επιλογές για κέικ και σνακ που αφορούν αποκλειστικά τα ξενοδοχεία.

Οι επισκέπτες εξερεύνησαν γεύσεις και προϊοντικούς συνδυασμούς με την καθοδήγηση των έμπειρων τεχνικών. Γνώρισαν νέες προτάσεις εστιατορικού γλυκού και άντλησαν ιδέες για αλμυρές και γλυκές επιλογές που οι πελάτες τους θα λατρέψουν. Τα νέα Cheesecake Mix και Pannacotta Mix άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις, αφού η πλούσια γεύση τυριού του πρώτου, και η ανάλαφρη υφή του δεύτερου τα τοποθετούν στην πρώτη θέση στην κατηγορία των επιδορπίων.

Οι επιλογές για βάφλα και pancakes με τα Waffle Mix και Pancake Mix ενέπνευσαν τους επαγγελματίες για τη δημιουργία ξεχωριστών προτάσεων για όλες τις ώρες της ημέρας, χάρη στην ευκολία παρασκευής που προσφέρουν και στη λαχταριστή τους γεύση.

Προϊόντα όπως η νέα Vegan σειρά V-GO! αλλά και το Mama’s Zero ξεχώρισαν καθώς θέτουν τις τάσεις της αγοράς. Οι επιλογές για βασικές εφαρμογές που δημιουργεί κανείς με το νέο Vegan Cake Mix, όπως cake, cookies, brownies, κουλουράκια και σταφιδοκέικ αλλά και οι ευφάνταστες vegan εφαρμογές ζαχαροπλαστικής σε συνδυασμό με τη Vegan Cream Patisserie και τη Vegan Rosette εξέπληξαν θετικά τους παρευρισκόμενους.

Φυσικά, και η γκάμα αρτοποιίας εντυπωσίασε τους επισκέπτες αφού οι επιλογές για σνακ και για τον μπουφέ του πρωινού είναι αμέτρητες. Το νέο «Μεσογειακό», ξεχώρισε για τον παραδοσιακό χαρακτήρα του και τη μοναδική γεύση με νότες προζυμιού, ενώ το «Κρίθινο», με τη μεστή γεύση κριθαριού και το προζύμι σίκαλης που περιέχει ενέπνευσε τους επαγγελματίες για αλμυρές δημιουργίες!


Η Sefco Zeelandia συνεχίζει να καινοτομεί και προσφέρει μοναδικές λύσεις στους επαγγελματίες της εστίασης, προσαρμοσμένες στις δικές τους ανάγκες. Έτσι, αποτελεί την πρώτη τους επιλογή!

Hotel Opportunities από τη Sefco Zeelandia: Η εξερεύνηση συνεχίζεται