Νέα Νέα

Η Sefco Zeelandia
για πρώτη
φορά στην HoReCa 2023!

Για πρώτη φορά συμμετείχε φέτος δυναμικά στην HoReCa η Sefco Zeelandia. Η εταιρία υποδέχτηκε πλήθος επαγγελματιών από τον κλάδο της καφεστίασης οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ευκαιρίες που μπορεί να τους προσφέρει ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής τους και με τις τάσεις της αγοράς.

Εντυπωσιακά brunch lives

Καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης οι τεχνικοί της εταιρίας ετοίμαζαν live pancakes και waffles που οι επισκέπτες μπορούσαν να γευτούν. Ταυτόχρονα, οι ξεχωριστές προτάσεις σερβιρίσματος εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις του brunch, έδιναν λαχταριστές ιδέες στους επισκέπτες και τους άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Στις γλυκές επιλογές τα βλέματα τράβηξε το Red Forest Pancake και στις αλμυρές επιλογές η βάφλα club sandwich φτιαγμένη με το νέο Waffle Mix της εταιρίας.

Οι τεχνικοί της Sefco Zeelandia ετοιμάζουν live brunch στην Horeca 2023

Cake Exploring 

Από cake μέχρι καρυδόπιτα, και από cookies μέχρι πορτοκαλόπιτα και ραβανί το Amadeus Cake εντυπωσίασε για την ευελιξία του και την ευρεία γκάμα εφαρμογών που δημιουργεί, ενώ το Amadeus Choco ικανοποίησε όσους το δοκίμασαν για την πλούσια σοκολατένια γεύση του.

Φυσικά δεν έλειπε και το Choco Choc, η επιλογή της εταιρίας για την πιο ζουμερή σοκολατόπιτα που άφησε άφωνους όσους τη γεύτηκαν!

Soft and Creamy

Και επειδή HoReCa χωρίς επιδόρπια δε γίνεται, στην έκθεση οι επισκέπτες γνώρισαν τις επιλογές της Sefco Zeelandia. Δοκίμαζαν την αγαπημένη Cremina με τη βελούδινη υφή και το κίτρινο χρώμα αλλά και το νέο Cheesecake Mix με την πλούσια γεύση τυριού.

Μετά την περατζάδα τους και τη γνωριμία με τα επιδόρπια, έκαναν μια στάση για Soft Cone, το πιο κρεμώδες και γευστικό soft παγωτό που εξέπληττε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ευφάνταστες επιλογές εστιατορικού γλυκού

Ντεμπούτο έκαναν στη έκθεση οι προτάσεις εστιατορικού γλυκού της Sefco Zeelandia. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν για την περίτεχνη εμφάνιση, την εκλεπτυσμένη όψη και τη μοναδικότητά τους. Οι επισκέπτες μπόρεσαν να εμπνευστούν για τα δικά τους καταστήματα, και να συζητήσουν νέες ιδέες και προτάσεις. Χάρη στο νέο έντυπο εστιατορικού γλυκού, έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν οι ίδιοι όσα είδαν στην έκθεση.

Οι φρέσκιες λύσεις της εταιρίας ικανοποίησαν τους επαγγελματίες που διαρκώς αναζητούν το καλύτερο για την επιχείρησή τους!

Η Sefco Zeelandia για πρώτη φορά στην HoReCa 2023!