Νέα Νέα

Η Sefco
Zeelandia στη
HORECA 2024!

H Sefco Zeelandia συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στην έκθεση HORECA, τη μεγαλύτερη έκθεση για τους επαγγελματίες μαζικής εστίασης και τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε 9-12 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η εταιρεία παρουσίασε μερικά από τα βασικά προϊόντα της για τη συγκεκριμένη αγορά, όπως Crepe MixWaffle Mix και Pancake Mix, ενώ καθ'ο΄λη τη διάρκεια της έκθεσης οι τεχνικοί της Sefco Zeelandia ετοίμαζαν live pancakes, κρέπες και βάφλες που οι επισκέπτες μπορούσαν να γευτούν.

Εκτός από προτάσεις για brunch από την έκθεση δεν έλειπαν η πιο ζουμερή σοκολατόπιτα Choco Choc, που έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις, η πορτοκαλόπιτα Greek Orange Pie, με την υπέροχη γεύση και το δάγκωμα με αίσθηση φύλλου όπως η παραδοσιακή και τα muffin με το Amadeus Cake. Επίσης, η Sefco Zeelandia παρουσίασε για πρώτη φορά στην έκθεση τις νέες premium σοκολάτες της κολομβιανής εταιρείας Luker

   

H παρουσία της Sefco Zeelandia άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, ενισχύοντας τις συνεργασίες της με τους επαγγελματίες του κλάδου, προσφέροντας αξιοσημείωτες με καινοτόμα προϊόντα.

Η Sefco Zeelandia στη HORECA 2024!