Νέα Νέα

Η Sefco
Zeelandia στην
ΑΡΤΟΖΑ 2023

Η ΑΡΤΟΖΑ 2023, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και φυσικά η Sefco Zeelandia συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό περίπτερο 400 τ.μ.

Η φετινή έκθεση έσπασε ρεκόρ επισκέψεων καθώς από τις 3 εώς τις 6 Μαρτίου 21.520 επαγγελματίες πλημμύρισαν το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Στην φετινή ΑΡΤΟΖΑ, συμμετείχε και ο νέος CEO της Sefco Zeelandia, Juan Carlos Puente. Ο Juan Carlos Puente ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα από την 1η Φεβρουαρίου 2023, από τον Θοδωρή Μπατή, ο οποίος διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Sefco Zeelandia για 40 χρόνια και συνεχίζει να υπηρετεί με πάθος την εταιρία από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Juan Carlos Puente υπήρξε Managing Director στη Zeelandia Ισπανίας για 18 χρόνια. Η πολύχρονη εμπειρία του, σε συνδυασμό με την κοινή μεσογειακή κουλτούρα θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας.

Η Sefco Zeelandia υποδέχτηκε πληθώρα επαγγελματιών από τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να γευτούν μοναδικές προτάσεις αρτοζαχαροπλαστικής και παγωτού αλλά και να εμπνευστούν από τις καινοτόμες ιδέες της εταιρίας. Το περίπτερό της επισκέφθηκαν επίσης πολλοί συνεργάτες από τα Βαλκάνια, για να αντλήσουν ιδέες και να μεταφέρουν μοναδικές προτάσεις αρτοζαχαροπλαστικής στη δική τους αγορά.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η νέα σειρά vegan προϊόντων V-GO! με πληθώρα εφαρμογών από cake έως προτάσεις ζαχαροπλαστικής. Ξεχώρισε επίσης η νέα, λαχταριστή άφιξη στα cake, το Bueno Cake, με τα πλούσια αρώματα και τη γεύση του, ενώ εντυπωσίασαν και κλασικές επιλογές όπως το Red Forest Fruit Cake με μια σειρά προτάσεων με υπέροχο χρώμα, και το Apple Pie Cake με τα αρώματα ψημένου μήλου. Από cake μέχρι cookies, brownies, και τάρτες, οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις μοναδικές προτάσεις της Sefco Zeelandia για την επιχείρησή τους.

Σε περίοπτη θέση βρισκόταν η γωνιά υψηλής ζαχαροπλαστικής, Masters of Pastry, όπου οι τεχνικοί δημιουργούσαν ευφάνταστες εφαρμογές, άρτιες από κάθε άποψη. Η αισθητικά άρτια εμφάνιση των γλυκών τραβούσε τα βλέμματα ενώ η ντελικάτη γεύση τους άφηνε άφωνους όσους τα δοκίμαζαν.

Στην αρτοποιία, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν το Κρίθινο και το Μεσογειακό, τα νέα προϊόντα της Sefco Zeelandia, αφού και τα δύο έχουν ιδιαίτερη ταυτότητα. Το Μεσογειακό με τον παραδοσιακό χαρακτήρα του και το σταρένιο του χρώμα δίνει στα αρτοποιήματα γεύση και άρωμα Ελλάδας. Το Κρίθινο από την πλευρά του, με την έντονη γεύση και τα αρώματα κριθαριού, προσφέρει πληθώρα επιλογών για σνακ που αφήνουν ιστορία. Δεν έλειψαν και πολλές προτάσεις για σνακ για κάθε ώρα της ημέρας με το Eusporo, το Zeelgrain και το Panomix Roggopan.

Φυσικά, η βιτρίνα του παγωτού είχε την τιμητική της αφού πλήθη επαγγελματιών μαζεύονταν γύρω από τα Casa Gelato για να γευτούν νέες γεύσεις, να μιλήσουν με τους τεχνικούς και να εμπνευστούν για τη δική τους βιτρίνα παγωτού. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η νέα γεύση Gelato Oriental της σειράς Casa Gelato- The Concept, με τη μαστιχωτή δομή της και τα αρώματα Ανατολής. Οι νέες πάστες παγωτού Passatempo, Vaniglia Tahiti και Caramel Butterscotch εντυπωσίασαν τους επισκέπτες ενώ οι διαχρονικές γεύσεις των Speculoos Cookie και της Σοκολάτας Αμυγδάλου ανέδειξαν τη σπιτική νοστιμιά των Casa Gelato.
Τέλος, για πρώτη φορά στην ΑΡΤΟΖΑ, η βιοτεχνία είχε το δικό της corner. Στο Industrial Solutions οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους έμπειρους πωλητές για τα trends της αγοράς, όπως τη σειρά Zero Problem Gluten Free αλλά και για τα καινοτόμα Release Agents Carlo, Carlex και Ovam, και να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες.
Όλες αυτές τις νέες επιλογές αλλά και πολλές ακόμη διαχρονικές, είχαν την ευκαιρία οι επισκέπτες να γνωρίσουν στο περίπτερο της Sefco Zeelandia στην ΑΡΤΟΖΑ 2023. Η παρουσία της εταιρίας τους άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς.

Η Sefco Zeelandia στην ΑΡΤΟΖΑ 2023