Νέα Νέα

Τιμητική διάκριση
επιχειρηματικής ηθικής για
τη Sefco Zeelandia

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή πιστοποιήσεων Αριστείας RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE AWARDS BY EBEN, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, στο κτήριο «Κωστής Παλαμάς», του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βασικό θέμα της φετινής εκδήλωσης τα ESG - Κριτήρια για τη βιωσιμότητα μιας εταιρείας.

Για άλλη μια χρονιά συμμετείχαν σημαντικές εταιρίες, Οργανισμοί και Όμιλοι με ιδιαίτερα ενεργή δράση στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της Επιχειρηματικής Ηθικής. Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος EBEN ΕΛΛΑΔΟΣ, ενώ ακολούθησαν πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις σχετικές με το θέμα.

Η Sefco Zeelandia, για μια ακόμη χρονιά, κατείχε εξέχουσα θέση ανάμεσα στις βραβευθείσες εταιρείες, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα τόσα χρόνια λειτουργίας της με απαράμιλλη επιχειρηματική ηθική που την χαρακτηρίζει από την έναρξη της λειτουργίας της. Η κοινωνική υπευθυνότητα και η επιχειρηματική ηθική αποτελούν αξίες που αποτυπώνονται σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας και είναι απόλυτα συνδεδεμένες με την κουλτούρα και την αποστολή της.

Τιμητική διάκριση επιχειρηματικής ηθικής για τη Sefco Zeelandia