Νέα Νέα

Το
κέικ στη ζαχαροπλαστική
τέχνη

Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, η SEFCO ZEELANDIA φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της, στα Σπάτα, ένα ξεχωριστό διήμερο cake event με θέμα «Το Cake στη Ζαχαροπλαστική Τέχνη».

Με σκοπό να ανανεώσουν τις βιτρίνες τους και κατά συνέπεια και το ενδιαφέρον των πελατών τους, οι επαγγελματίες αρτοζαχαροπλάστες έδωσαν το «παρών» σε αυτό το μοναδικό cake event της SEFCO ZEELANDIA για να δουν από κοντά τις νέες προτάσεις της εταιρείας για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιώντας μείγματα κέικ. Ειδικότερα, οι Νικόλαος Αλεβιζόπουλος, Νεκτάριος Συμεωνίδης και Γιάννης Ζωγράφος εμπνεύστηκαν και επιμελήθηκαν τις δημιουργίες στις βιτρίνες ζαχαροπλαστικής, ενώ οι Νίκος Πεπονάκης και Βαγγέλης Παπαχρήστου παρουσίασαν τη μεγάλη ποικιλία της εταιρείας σε κέικ και βασιλόπιτες. Οι τεχνικοί της SEFCO ZEELANDIA, φυσικά, ήταν εκεί για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες των επαγγελματιών για τα προϊόντα και τις εφαρμογές, από τα κέικ και τις βασιλόπιτες έως τις εφαρμογές ζαχαροπλαστικής που παρουσιάστηκαν στο event, ξεδιπλώνοντας μια νέα οπτική για τα κέικ.

Ιδιαίτερη εντύπωση στους επαγγελματίες έκανε το corner με τα cake donuts. Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα πρόταση για donuts με βάση τα μείγματα κέικ, με γεμίσεις και επικαλύψεις, τα οποία χάρη στις συγκεκριμένες φόρμες και τη μέθοδο παρασκευής γίνονται εξαιρετικά αφράτα και μαλακά. Επίσης, παρουσιάστηκε το προϊόν Greek Orange Pie, το νέο μείγμα για πορτοκαλόπιτα με ντελικάτη γεύση, υπέροχη, ζουμερή δομή και στοιχεία που παραπέμπουν στην παραδοσιακή πορτοκαλόπιτα.

Ο ενθουσιασμός και το πάθος για τις πρωτοποριακές γεύσεις και την αρτιότητα των προϊόντων αποτελεί την κινητήρια δύναμη της SEFCO ZEELANDIA. Έτσι, συνεχίζει ακάθεκτη να εμπνέει με τη δημιουργικότητα, την αγάπη και την προσήλωσή της σε αυτό που κάνει, καθιστώντας τη ως τη Νο 1 επιλογή για όλους όσοι αναζητούν με πάθος την αριστεία στον κόσμο της αρτοζαχαροπλαστικής.

Το κέικ στη ζαχαροπλαστική τέχνη