Νέα

Η Virtual IBA είναι γεγονός!

Ο κλάδος της αρτοζαχαροπλαστικής αποκτά νέα διάσταση: Η IBA συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της εποχής αποκτά και ηλεκτρονική μορφή!

Στις 15-17 Μαρτίου θα διεξαχθεί το τριήμερο event “iba.CONNECTING EXPERTS”. Πρόκειται για την πρώτη παγκόσμια εκδήλωση δικτύωσης της χρονιάς, που θα συνδέσει επαγγελματίες από όλη τη βιομηχανία της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής με τους προμηθευτές τους. Το virtual event θα ακολουθήσει live event στο Μόναχο, τον Οκτώβριο του 2021.

Παραμείναμε εφευρετικοί και σκεφτήκαμε διαφορετικά και αυτά που θα παρουσιάσουμε ως Zeelandia στο δικό μας stand είναι παραδείγματα από τις δυνατότητες που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας για να δημιουργήσουν την επιτυχία στην αρτοζαχαροπλαστική, όπως για παράδειγμα το νέο online shop Bapacho, που προσφέρουμε δωρεάν στους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία για να επεκτείνουν τις πωλήσεις τους και ηλεκτρονικά!

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε, όλο το 24ωρο.

Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε σε αυτή την online εμπειρία; Κάντε απλά την εγγραφή σας και επισκεφθείτε την εκδήλωση οποιαδήποτε στιγμή.

Οδηγίες για την εγγραφή σας

  1. Ακολουθήστε το link https://bit.ly/3rOIKzi
  2. Πατήστε το κουμπί “Register as visitor”
  3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα και πατήστε το κουμπί “Register for free participation”
  4. Θα λάβετε ένα email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.
  5. Θα σας ανοίξει ένα νέο link, στο οποίο θα συμπληρώσετε κάποιες επιπλέον πληροφορίες.

 Είστε έτοιμοι! Θα λάβετε ένα ενημερωτικό email όταν ανοίξουν οι πόρτες του event!

Η Virtual IBA είναι γεγονός!