Νέα

ARTOZA 2019

Keepexploring. από την Sefco Zeelandia

Μια λαμπερή, ξεχωριστή συμμετοχή είχε για μια ακόμα φορά η Sefco Zeelandia, στην 16η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής ARTOZA 2019, που διεξήχθη από 22 έως 25 Φεβρουαρίου, στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo.

Περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες έδωσαν το παρόν στην έκθεση, ενώ χιλιάδες ήταν εκείνοι που επισκέφθηκαν το εντυπωσιακό περίπτερο 350τμ. της εταιρείας σε περίοπτη θέση. Η έκθεση αποτέλεσε μια μεγάλη ευκαιρία για την Sefco Zeelandia να επικοινωνήσει το νέο Brand Positioning και τις αξιοσημείωτες ευκαιρίες που προσφέρει στους πελάτες της με μοναδικά προϊόντα αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, σοκολάτας και παγωτού.

Οι επισκέπτες της Sefco Zeelandia είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά live σε κάθε γωνιά του περιπτέρου με εφαρμογές που έκλεψαν τις εντυπώσεις, αλλά και να γνωρίσουν τα 32 νέα προϊόντα της εταιρείας. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένους συνεργάτες του group της Zeelandia για τις σημαντικές κατηγορίες προϊόντων Fruitful, με κέντρο εξειδίκευσης στο Βέλγιο, Water Based Fillings, με κέντρο εξειδίκευσης στην Ισπανία και Release Agents, με κέντρο εξειδίκευσης στην Ολλανδία.

Στη Sefco Zeelandia μένουμε πιστοί στις αξίες μας εδώ και χρόνια και στην αποστολή μας να σκεφτόμαστε διαφορετικά σήμερα και να δημιουργούμε την επιτυχία του αύριο.

DJI_0432.jpg

ARTOZA 2019