Συνταγές
Donuts

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Donut 15.000 gr
Μαγιά νωπή 600 gr
Μαργαρίνη Princess ή Βούτυρο 82% 1.200 gr
Νερό 5.500 gr

Εκτέλεση

    Προσθέσθε όλα τα υλικά στο ταχυζυμωτήριο για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 6-8 λεπτά στην γρήγορη. Η ζύμη θα πρέπει να έχει θερμοκρασία 26-28°C .

    Ξεκουράστε για 20 λεπτά.

    Ανοίξτε την ζύμη, κόψτε όπως επιθυμείτε και τοποθετήστε σε τελάρο ή λαμαρίνα με πανί.

    Στόφα (36°C, 65% Υγρ.) για περίπου 80 λεπτά.

    Τηγανίστε στους 170°C για 90 δευτερόλεπτα την κάθε πλευρά.

    ή

    Φουρνίστε στους 210°C  για 9-11 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος.

Donuts

Products in this recipe

Donut

Υψηλής ποιότητας μίγμα για την παρασκευή αυθεντικών donut, με εξαιρετική γεύση, υπέροχη δομή και ευελιξία στο σχήμα.