

Ψωμάκι Sandwich
Ψωμάκι Sandwich
Με Alpen Bread
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Alpen Bread | 4000 g |
Αλεύρι Τ55% | 4500 g |
Αλεύρι κίτρινο χοντρό | 1500 g |
Μαγιά | 225 g |
Νερό | 7250 g |
Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα ενός ταχυζυμωτηρίου και στην συνέχεια ζυμώστε για 13 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα.
Ξεκουράστε για 45-60 λεπτά τη ζύμη σκεπασμένη σε λεκάνη.
Τεμαχίστε σε 170-200g
Τοποθετήστε στη στόφα για 20-25 λεπτά (±35°C/ 75% RH).
Φουρνίστε στους 220°C, με ατμό 3 δευτερόλεπτα, για 20-22 λεπτά.
Tip:
Για πιο συμπαγή δομή μπορούμε να διαχειριστούμε τη ζύμη με τη μέθοδο της Ciabatta: δεν βάζουμε τη ζύμη στη στόφα, αλλά μορφοποιούμε και αφήνουμε στο περιβάλλον για 10-15 λεπτά.
