Συνταγές
Focaccia

Εύκολη εφαρμογή για να προσθέσετε τα υλικά της αρεσκείας σας.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Baguette Rustique 2.500 gr υλικά focaccia
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 7.500 gr υλικά focaccia
Μαγιά 250 gr υλικά focaccia
Νερό 7.200 gr υλικά focaccia

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο (τελευταίο σταδιακά το νερό) και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή και 7-8 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

    Ξεκουράστε τη ζύμη για 60 λεπτά, μέσα σε ελαφρά λαδωμένες λεκάνες.

    Τεμαχίστε τη ζύμη με τη βοήθεια αλεύρου, σε τεμάχια βάρους 200 - 250 gr και πιέστε τη ζύμη ώστε να πάρει το επιθυμητό μέγεθος φοκάτσιας, σε ταψί ή εκτός.

    Τοποθετήστε τα υλικά της αρεσκείας σας.

    Ξεκουράστε για 15 - 20 λεπτά.

    Φουρνίστε στους 230°C για 15 - 20 λεπτά, με ατμό.

Focaccia