 
             
          Φρουτόψωμο
Φρουτόψωμο
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Μονάδα | Προϊόν | 
|---|---|---|---|
| Eusporo | 1.000 g | 50% | |
| Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 1.000 g | 50% | |
| Μαγιά | 70 g | 3.5% | |
| Ζάχαρη | 100 g | 5% | |
| Μαργαρίνη Princess | 60 g | 3% | |
| Νερό | 1.200 g | 60% | |
| Βανίλια | 1 g | ||
| Κανέλα | 2 g | ||
| Σταφίδα | 200 g | extra υλικά | |
| Cranberries | 200 g | extra υλικά | |
| Βερύκοκο αποξηραμένο | 200 g | extra υλικά | 
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα βασικά υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 7 λεπτά στη γρήγορη. Στο τελευταίο λεπτό ρίξτε τα φρούτα για να κατανεμηθούν ομοιόμορφα στη ζύμη.
Ξεκουράστε για 30 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη σε κομμάτια των 500 g και τοποθετήστε σε φόρμες ή σε 200 g πλάθοντας μπαλάκια και τοποθετήστε σε λαμαρίνα
Τοποθετήστε στη στόφα για 30-40 λεπτά (±35°C/ 75% RH).
Φουρνίστε στους 220°C για περίπου 35 λεπτά για τις φόρμες, και για 15-20 λεπτά για τα μικρά τεμάχια (200 g).
Tip: Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε και ξηρούς καρπούς σε αναλογία 5% .
