Συνταγές Συνταγές

Κουλούρι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Eusporo 400 g
Αλεύρι δυνατό Τ70% 600 g
Ζάχαρη 80 g
Μαγιά 50 g
Μαργαρίνη Princess 40 g
Νερό (κρύο) 480 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη.
Ενδεικτικά ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 8 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράστε για 5 λεπτά.
Τεμαχίστε σε 100-120 gr.
Ξεκουράστε για 20 λεπτά.
Μορφοποιήστε τη ζύμη σας σε κουλούρια Θεσσαλονίκης και διακοσμήστε με Seed Mix.
Τοποθετήστε στη στόφα για περίπου 20 λεπτά (±35°C και 75% υγρασία).
Φουρνίστε στους 210°C, με ατμό, για 22-25 λεπτά.

Κουλούρι