Ψωμί φόρμας
Ψωμί φόρμας
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Μονάδα | 
|---|---|---|
| Eusporo | 2.000 g | 50% | 
| Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 2.000 g | 50% | 
| Μαγιά | 80 g | 2% | 
| Νερό | 2.440 g | 61% | 
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου και ζυμώστε για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη γρήγορη.
Η ζύμη πρέπει να είναι σε θερμοκρασία 27-28 °C.
Ξεκουράστε για 10 λεπτά αφού σκεπάσετε με πλαστικό φύλλο.
Τεμαχίστε σε 650 g σε ανοιχτή φόρμα και διακοσμήστε με Seed Mix.
Τοποθετήστε στη στόφα για 50 λεπτά (±35°C, 70% RH).
Φουρνίστε στους 220°C, με λίγο ατμό 3 δευτερόλεπτα, για 45-50 λεπτά.
                Προϊόντα
Eusporo
Μίγμα για την παρασκευή εύγευστων πολύσπορων αρτοσκευασμάτων, με έντονο χαρακτήρα και 8 είδη σπόρων.
