Συνταγές Συνταγές

Ψωμί φόρμας

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Μονάδα
Eusporo 2.000 g 50%
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 2.000 g 50%
Μαγιά 80 g 2%
Νερό 2.440 g 61%

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου και ζυμώστε για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη γρήγορη.

Η ζύμη πρέπει να είναι σε θερμοκρασία 27-28 °C.

Ξεκουράστε για 10 λεπτά αφού σκεπάσετε με πλαστικό φύλλο.

Τεμαχίστε σε 650 g σε ανοιχτή φόρμα και διακοσμήστε με Seed Mix.

Τοποθετήστε στη στόφα για 50 λεπτά (±35°C, 70% RH).

Φουρνίστε στους 220°C, με λίγο ατμό 3 δευτερόλεπτα, για 45-50 λεπτά.

Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!

Ψωμί φόρμας

Προϊόντα

Eusporo

Μίγμα για την παρασκευή εύγευστων πολύσπορων αρτοσκευασμάτων, με έντονο χαρακτήρα και 8 είδη σπόρων.