Συνταγές
Ψωμί φόρμας

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Μονάδα
Eusporo 2.000 g 50%
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 2.000 g 50%
Μαγιά 80 g 2%
Νερό 2.440 g 61%

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου και ζυμώστε για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη γρήγορη.

    Η ζύμη πρέπει να είναι σε θερμοκρασία 27-28 °C.

    Ξεκουράστε για 10 λεπτά αφού σκεπάσετε με πλαστικό φύλλο.

    Τεμαχίστε σε 650 g σε ανοιχτή φόρμα και διακοσμήστε με Seed Mix.

    Τοποθετήστε στη στόφα για 50 λεπτά (±35°C, 70% RH).

    Φουρνίστε στους 220°C, με λίγο ατμό 3 δευτερόλεπτα, για 45-50 λεπτά.

    Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!

Ψωμί φόρμας