Συνταγές
Ψωμί ολικής άλεσης

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Μονάδα
Eusporo 2.000 g 50%
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 1.600 g 40%
Αλεύρι ολικής άλεσης 400 g 10%
Μαγιά 80 g 2%
Νερό 2.120 g 53%

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 4 λεπτά στη γρήγορη.

Η ζύμη πρέπει να είναι σε θερμοκρασία 27-28 °C.

Ξεκουράστε για 30 λεπτά.

Τεμαχίστε σε 430 g.

Μορφοποιήστε τη ζύμη σας σε φραντζόλες ή καρβέλια και διακοσμήστε με Seed Mix.

Τοποθετήστε στη στόφα για περίπου 50 λεπτά (±35°C, με υγρασία).

Χαράξτε τη ζύμη κατά βούληση.

Φουρνίστε στους 220°C, με λίγο ατμό 3 δευτερόλεπτα, για 25-30 λεπτά.

Ψωμί ολικής άλεσης

Προϊόντα

Eusporo

Μίγμα για την παρασκευή εύγευστων πολύσπορων αρτοσκευασμάτων, με έντονο χαρακτήρα και 8 είδη σπόρων.