Συνταγές
Ψωμί σάντουιτς

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Μονάδα
Eusporo 1.000 g 50%
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 1.000 g 50%
Μαγιά 60 g 3%
Ζάχαρη 40 g 2%
Μαργαρίνη Princess 40 g 2%
Νερό 1.000 g 50%

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 4 λεπτά στη γρήγορη.

    Η ζύμη πρέπει να είναι σε θερμοκρασία 27-28 °C.

    Ξεκουράστε για 10 λεπτά.

    Τεμαχίστε τη ζύμη στο επιθυμητό βάρος (120-150 g) και διακοσμήστε με Seed Mix.

    Δώστε το επιθυμητό σχήμα στη ζύμη σας, κατά προτίμηση σε λαμαρίνα με λούκια.

    Τοποθετήστε στη στόφα για 50 λεπτά (±35°C/ 35% RH).

    Χαράξτε τη ζύμη κατά βούληση.

    Φουρνίστε στους 230°C με ατμό 5 δευτερόλεπτα για 20-25 λεπτά.

Ψωμί σάντουιτς

Products in this recipe

Eusporo

Μίγμα για την παρασκευή εύγευστων πολύσπορων αρτοσκευασμάτων, με έντονο χαρακτήρα και 8 είδη σπόρων.