Βαρύ ψωμί φόρμας
Βαρύ ψωμί φόρμας
Dinkel ολικής άλεσης με φύτρο Dinkel και συμπαγή δομή.
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | 
|---|---|
| Dinkel Ernte | 10.000 g | 
| Μαγιά | 180 g | 
| Νερό | 7.000 g | 
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου και ζυμώστε για 15 λεπτά στην αργή ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί κολλώδης ζύμη χωρίς ελαστικότητα (θερμοκρασία ζύμης 30°C).
Ξεκουράστε τη ζύμη για 30-45 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη σε τεμάχια των 600 γρ.
Διακοσμήστε με Oat flakes και σουσάμι.
Τοποθετήστε τη ζύμη σε φόρμες χωρίς καπάκι στη στόφα για ±50 λεπτά (±35°C/±75% σχ. υγρασία).
Φουρνίστε στους 255°C με ατμό 2 δευτερόλεπτα για ±60 λεπτά.
                Προϊόντα
Dinkel Ernte
Πλήρες μίγμα για βαρύ ψωμί φόρμας ολικής άλεσης με φύτρο Dinkel και συμπαγή δομή.
