Krithino Krithino

Μπισκότο

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Βούτυρο 82% (σε θερμοκρασία δωματίου) 230 g
Ζάχαρη 100 g
Καστανή ζάχαρη 100 g
Βανίλια 2 g
Κρίθινο 250 g
Αλεύρι σκληρό σίτου Τ70% 100 g
Regal 10 g
Κανέλα 8 g
Νερό 20 g

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό στην αργή ταχύτητα για 3 λεπτά.
Το κάνουμε μπαστούνι και κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.
Φουρνίζουμε στους 210° C για 10-12 λεπτά.

Προϊόντα

Κρίθινο

Μίγμα για παραδοσιακά αρτοσκευάσματα, με Κριθάρι.