Μπισκότο
Μπισκότο
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών |
|---|---|
| Βούτυρο 82% (σε θερμοκρασία δωματίου) | 230 g |
| Ζάχαρη | 100 g |
| Καστανή ζάχαρη | 100 g |
| Βανίλια | 2 g |
| Κρίθινο | 250 g |
| Αλεύρι σκληρό σίτου Τ70% | 100 g |
| Regal | 10 g |
| Κανέλα | 8 g |
| Νερό | 20 g |
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό στην αργή ταχύτητα για 3 λεπτά.
Το κάνουμε μπαστούνι και κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.
Φουρνίζουμε στους 210° C για 10-12 λεπτά.
Προϊόντα
Κρίθινο
Μίγμα για παραδοσιακά αρτοσκευάσματα, με Κριθάρι.
