Krithino Krithino

Ψωμί τοστ 

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Krithino 1.000 g
Αλεύρι σκληρό σίτου Τ70% 900 g
Αλεύρι τύπου super 100 g
Ζάχαρη 80 g
Μαργαρίνη 80 g
Μαγιά (νωπή) 60 g
Νερό 1300 g

Εκτέλεση

Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του ζυμωτηρίου προσθέτοντας το νερό σταδιακά στην αργή ταχύτητα και συνεχίστε το ζύμωμα μέχρι να σχηματιστεί καλά ανεπτυγμένο, ελαστικό ζυμάρι.
Ενδεικτικά 3 λεπτά στην αργή και 11 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα ταχυζυμωτηρίου.
Ξεκούραστε την ζύμη για 10 λεπτά σκεπασμένη με φύλλο νάιλον.
Τεμαχίστε στα 1.000 g.
Τοποθετήστε στη στόφα για 30 λεπτά με υγρασία (±35°C / 70% RH) .
Φουρνίστε στους 220° C για 35 λεπτά ή αναλόγως βάρους, με 5 δευτερόλεπτα ατμό.

Ψωμί τοστ

Προϊόντα

Κρίθινο

Μίγμα για παραδοσιακά αρτοσκευάσματα, με Κριθάρι.