Krithino Krithino

Soft snacks

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Krithino 1.000 g
Αλεύρι τύπου super 150 g
Αλεύρι T70% δυνατό 850 g
Μαγιά (νωπή) 80 g
Ζάχαρη 150 g
Μαργαρίνη 200 g
Νερό 1200 g

Εκτέλεση

Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του ζυμωτηρίου προσθέτοντας το νερό σταδιακά στην αργή
ταχύτητα και συνεχίστε το ζύμωμα μέχρι να σχηματιστεί καλά ανεπτυγμένο, ελαστικό ζυμάρι.
Ενδεικτικά 3 λεπτά στην αργή και 12 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα ταχυζυμωτηρίου
Ξεκούραστε την ζύμη για 15 λεπτά.
Τεμαχίστε ενδεικτικά στα 430 g ή κατά βούληση.
Φουρνίστε στους 220° C για 35 λεπτά για ψωμί, ή για 18 λεπτά για σάντουιτς.

Soft snacks

Προϊόντα

Κρίθινο

Μίγμα για παραδοσιακά αρτοσκευάσματα, με Κριθάρι.