Mesogeiako Mesogeiako

Χωριάτικα μπαγκετίνια

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Μεσογειακό 500 g
Αλεύρι κίτρινο 500 g
Μαγιά 22 g
Νερό (κρύο) 680 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο ταχυζυμωτήριο και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 5 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη στα 120-150 gr και στρογγυλέψτε.
Ξεκουράστε τις μπάλες για 30 λεπτά και μορφοποιήστε.
Τοποθετήστε τη γέμιση της αρεσκείας σας στο κέντρο και κλείστε.
Πασπαλίστε με υλικά της αρεσκείας σας.
Τοποθετήστε στη στόφα για 40 λεπτά στους 37°C με 75% υγρασία.
Φουρνίστε στους 220°C για 18-20 λεπτά.

Tip
Για μεγαλύτερη ποικιλία μπορείτε να
προσθέσετε στη ζύμη regato ή άλλο τυρί
της αρεσκείας σας

Χωριάτικα μπαγκετίνια

Προϊόντα

Μεσογειακό

Μίγμα για την παρασκευή παραδοσιακών σταρένιων αρτοσκευασμάτων και σνακ. Με Μεσογειακό χαρακτήρα.