Χωριάτικο πεϊνιρλί
Χωριάτικο πεϊνιρλί
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών |
|---|---|
| Μεσογειακό | 500 g |
| Αλεύρι κίτρινο | 500 g |
| Μαγιά | 22 g |
| Λάδι | 30 g |
| Νερό (κρύο) | 70 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο ταχυζυμωτήριο και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 5 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη στα 100-120 gr και κάν’τε την μπάλες.
Ξεκουράστε τις μπάλες 30 λεπτά και μορφοποιήστε.
Στοφάρετε για 40’ στους 37 °C , με 75% υγρασία. Φουρνίστε στους 220 °C για 18-20 λεπτά.
Tips
Για τις γεμίσεις χρησιμοποιήστε μια
Bechamel από την γκάμα μας. Διαθέσιμες
γεύσεις: Ουδέτερη, Κασέρι, Έμενταλ, Φέτα,
Philadelphia.
Προϊόντα
Μεσογειακό
Μίγμα για την παρασκευή παραδοσιακών σταρένιων αρτοσκευασμάτων και σνακ. Με Μεσογειακό χαρακτήρα.
