Mesogeiako Mesogeiako

Χωριάτικο πεϊνιρλί

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Μεσογειακό 500 g
Αλεύρι κίτρινο 500 g
Μαγιά 22 g
Λάδι 30 g
Νερό (κρύο) 70 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο ταχυζυμωτήριο και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 5 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη στα 100-120 gr και κάν’τε την μπάλες.
Ξεκουράστε τις μπάλες 30 λεπτά και μορφοποιήστε.
Στοφάρετε για 40’ στους 37 °C , με 75% υγρασία. Φουρνίστε στους 220 °C για 18-20 λεπτά.

Tips
Για τις γεμίσεις χρησιμοποιήστε μια
Bechamel από την γκάμα μας. Διαθέσιμες
γεύσεις: Ουδέτερη, Κασέρι, Έμενταλ, Φέτα,
Philadelphia.

Χωριάτικο πεϊνιρλί

Προϊόντα

Μεσογειακό

Μίγμα για την παρασκευή παραδοσιακών σταρένιων αρτοσκευασμάτων και σνακ. Με Μεσογειακό χαρακτήρα.