Κουλούρι
Κουλούρι
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών |
|---|---|
| Μεσογειακό | 1.000 g |
| Αλεύρι σκληρό σίτου (κίτρινο) | 1.000 g |
| Μαγιά | 100 g |
| Ζάχαρη | 200 g |
| Νερό | 1000 g |
| Μαργαρίνη Princess | 60 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 4 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράστε για 10 λεπτά τη ζύμη (σκεπασμένη με πανί ή πλαστικό φύλλο).
Τεμαχίστε στα 80 gr.
Δημιουργήστε «φυτίλια» και στη συνέχεια δώστε το τελικό σχήμα του κουλουριού, διακοσμώντας με σουσάμι.
Τοποθετήστε στη στόφα για 40-50 λεπτά, αν θέλετε αφράτα και μαλακά κουλούρια ή ξεκουράστε εκτός στόφας για 15 λεπτά για τραγανά κουλούρια με μαλακή και ζουμερή δομή.
Φουρνίστε στους 230°C για 14-20 λεπτά με πολύ ατμό
Tips
Για μεγαλύτερη ποικιλία μπορείτε να
χρησιμοποιήσετε διάφορες γεμίσεις, όπως:
• Bechamel Philadelphia
• Fine Cream Salty Caramel
Προϊόντα
Μεσογειακό
Μίγμα για την παρασκευή παραδοσιακών σταρένιων αρτοσκευασμάτων και σνακ. Με Μεσογειακό χαρακτήρα.
