Mesogeiako Mesogeiako

Κουλούρι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Μεσογειακό 1.000 g
Αλεύρι σκληρό σίτου (κίτρινο) 1.000 g
Μαγιά 100 g
Ζάχαρη 200 g
Νερό 1000 g
Μαργαρίνη Princess 60 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 4 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράστε για 10 λεπτά τη ζύμη (σκεπασμένη με πανί ή πλαστικό φύλλο).
Τεμαχίστε στα 80 gr.
Δημιουργήστε «φυτίλια» και στη συνέχεια δώστε το τελικό σχήμα του κουλουριού, διακοσμώντας με σουσάμι.
Τοποθετήστε στη στόφα για 40-50 λεπτά, αν θέλετε αφράτα και μαλακά κουλούρια ή ξεκουράστε εκτός στόφας για 15 λεπτά για τραγανά κουλούρια με μαλακή και ζουμερή δομή.
Φουρνίστε στους 230°C για 14-20 λεπτά με πολύ ατμό

Tips
Για μεγαλύτερη ποικιλία μπορείτε να
χρησιμοποιήσετε διάφορες γεμίσεις, όπως:
• Bechamel Philadelphia
• Fine Cream Salty Caramel

Κουλούρι

Προϊόντα

Μεσογειακό

Μίγμα για την παρασκευή παραδοσιακών σταρένιων αρτοσκευασμάτων και σνακ. Με Μεσογειακό χαρακτήρα.