Mesogeiako Mesogeiako

Soft snacks

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Μεσογειακό 500 g
Αλεύρι Τ55% 500 g
Μαγιά 50 g
Μαργαρίνη Princess (μαλακή) 100 g
Ζάχαρη 100 g
Νέρο (παγωμένο) 450-500 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο ταχυζυμωτήριο και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη. Στο τέλος προσθέστε τις σταγόνες να μοιραστούν ομοιόμορφα στη ζύμη.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 5 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη στα 40-100 gr και κάν’τε την μπάλες ή ανοίξτε φύλλο σε πάχος 2-2.5 mm.
Ξεκουράστε τις μπάλες 30 λεπτά και μορφοποιήστε.
Στοφάρετε για 40’ στους 37 °C , με 75% υγρασία. Φουρνίστε στους 220 °C για 14-16 λεπτά.

Tips
Για τις γεμίσεις χρησιμοποιήστε μια
Bechamel από την γκάμα μας. Διαθέσιμες
γεύσεις: Ουδέτερη, Κασέρι, Έμενταλ, Φέτα,
Philadelphia

Soft snacks

Προϊόντα

Μεσογειακό

Μίγμα για την παρασκευή παραδοσιακών σταρένιων αρτοσκευασμάτων και σνακ. Με Μεσογειακό χαρακτήρα.