
Brioche καλαμποκιού
Brioche καλαμποκιού
Το καλαμπόκι στα καλύτερά του! - Panomix Corn PDR
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Panomix Corn PDR | 1.500 gr | |
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 1.500 gr | |
Μαργαρίνη Princess | 200 gr | |
Μαγιά νωπή | 180 gr | |
Αυγά | 300 gr | |
Ζάχαρη | 200 gr | |
Νερό | 1.300 gr | |
Ovex Powder | extra υλικά | |
Decoration Corn | extra υλικά |
Εκτέλεση
Ζυμώστε καλά όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκούραστε τη ζύμη για 10 λεπτά.
Κόψτε σε κομμάτια επιθυμητού μεγέθους και σχήματος και στρογγυλέψτε τα.
Τυλίξτε μέσα τους γέμιση της επιλογής σας.
Τοποθετήστε τα στην στόφα (35°C με υγρασία) για 25-35 λεπτά.
Αλείψτε την επιφάνεια με Ovex Powder ή με αυγό.
Διακοσμήστε προαιρετικά με Decoration Corn.
Τοποθετήστε σε προθερμασμένο φούρνο και φουρνίστε στους 230°C τα μικρά σνακ για 8-9 λεπτά και τα μεγάλα σνακ για 10-12 λεπτά.

Προϊόντα
Panomix Corn PDR
Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων με καλαμπόκι.