Συνταγές Συνταγές

Brioche καλαμποκιού

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Panomix Corn PDR 1.500 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 1.500 gr
Μαργαρίνη Princess 200 gr
Μαγιά νωπή 180 gr
Αυγά 300 gr
Ζάχαρη 200 gr
Νερό 1.300 gr
Ovex Powder extra υλικά
Decoration Corn extra υλικά

Εκτέλεση

Ζυμώστε καλά όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5 λεπτά στη γρήγορη.

Ξεκούραστε τη ζύμη για 10 λεπτά.

Κόψτε σε κομμάτια επιθυμητού μεγέθους και σχήματος και στρογγυλέψτε τα.

Τυλίξτε μέσα τους γέμιση της επιλογής σας.

Τοποθετήστε τα στην στόφα (35°C με υγρασία)  για 25-35 λεπτά.

Αλείψτε την επιφάνεια με Ovex Powder ή με αυγό.

Διακοσμήστε προαιρετικά με Decoration Corn.

Τοποθετήστε σε προθερμασμένο φούρνο και φουρνίστε στους 230°C τα μικρά σνακ για 8-9 λεπτά και τα μεγάλα σνακ για 10-12 λεπτά.

Brioche καλαμποκιού

Προϊόντα

Panomix Corn PDR

Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων με καλαμπόκι.