Συνταγές Συνταγές

Κριτσίνια & Crackers καλαμποκιού

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Panomix Corn PDR 1.500 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 1.500 gr
Μαργαρίνη Princess 400 gr
Regal 40 gr
Κρασί λευκό 950 gr
Λάδι 600 gr
Ζάχαρη 100 gr
Κονιάκ 100 gr
Decoration Corn extra υλικά

Εκτέλεση

Ζυμώστε καλά όλα τα υλικά μαζί, για 4 λεπτά περίπου, στην αργή ταχύτητα σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ ζαχαροπλαστικής με το γάντζο, μέχρι να σχηματιστεί στρωτή ομοιόμορφη ζύμη.

Πλάστε τη ζύμη σε «φιτίλια» πάχους περίπου 1 εκατοστού (κριτσίνια) ή δώστε στη ζύμη πάχος 4 – 5 χιλιοστών με τον πλάστη ή σε σφολιατομηχανή (crackers).

Μουσκέψτε με νερό και διακοσμήστε με Decoration Corn.

Για τα crackers: Φουρνίστε στους 220 °C , χωρίς ατμό, για 20 λεπτά.

Για τα κριτσίνια: Φουρνίστε στους 220 °C , χωρίς ατμό, για 20 λεπτά, φροντίζοντας κατά τα τελευταία 5 λεπτά του ψησίματος τα κριτσίνια να «στραγγίσουν» καλά (τάπερ ανοιχτό).

Κριτσίνια & Crackers καλαμποκιού

Προϊόντα

Panomix Corn PDR

Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων με καλαμπόκι.