Συνταγές
Πικάντικα Κριτσίνια & Crackers

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Panomix Fiesta Picante 1.500 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 1.500 gr
Κρασί 800 gr
Καλαμποκέλαιο 600 gr
Μαργαρίνη μαλακή 400 gr
Ζάχαρη 100 gr
Κονιάκ 100 gr
Regal 40 gr

Εκτέλεση

    Ζυμώστε καλά όλα τα υλικά μαζί, για 4 λεπτά περίπου, στην αργή ταχύτητα σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ ζαχαροπλαστικής με το γάντζο, μέχρι να σχηματιστεί στρωτή ομοιόμορφη ζύμη.

    Για την παρασκευή κριτσινιών κρασιού Fiesta Picante:

    Πλάστε τη ζύμη σε «φιτίλια» πάχους περίπου 1 εκατοστού ή κατά βούληση.

    Για την παρασκευή κράκερς κρασιού Fiesta Picante:

    Δώστε στη ζύμη πάχος 4-5 χιλιοστών με τον πλάστη ή σε σφολιατομηχανή.

    Μουσκέψτε με νερό και διακοσμήστε, τα κριτσίνια γύρω – γύρω και τα κράκερς στην επάνω επιφάνεια με Decoration Corn.

    Φουρνίστε στους 220ºC, χωρίς ατμό, για 20 λεπτά, φροντίζοντας κατά τα τελευταία 5 λεπτά του ψησίματος να «στραγγίσουν» καλά τα κριτσίνια (τάπερ ανοιχτό).

Πικάντικα Κριτσίνια & Crackers

Products in this recipe

Panomix Fiesta Picante

Πικάντικο μίγμα για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων με καλαμπόκι.