Συνταγές
Brioche Καλαμποκιού

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Panomix Fiesta 5.000 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 4.000 gr
Αλεύρι σκληρού σίτου (κίτρινο) 1.000 gr
Μαργαρίνη Princess 1.000 gr
Μαγιά νωπή 600 gr
Αυγά 1.000 gr
Ζάχαρη 1.000 gr
Ελαιόλαδο 250 gr
Νερό 3.500 gr

Εκτέλεση

    Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί, έτσι ώστε να σχηματιστεί ελαστική ζύμη θερμοκρασίας 27-28ºC. Ενδεικτικά, ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα ενός ταχυζυμωτηρίου.

    Ξεκουράστε τη ζύμη για 5 λεπτά.

    Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια των 1.500 gr (για 30 τμχ των 50 gr).

    Στρογγυλέψτε τα τεμάχια της ζύμης.

    Κόψτε σε 30 τμχ των 50 gr σε διαιρετική μηχανή – στρογγυλοποιητή και πλάστε.

    Γεμίστε ή δημιουργήστε ποικιλία εφαρμογών με τη ζύμη μπριοζέ.

    Διακοσμήστε κατά προτίμηση με Decoration Corn.

    Τοποθετήστε στην στόφα (35ºC, 75% RH) για 40-45 λεπτά.

    Φουρνίστε στους 240ºC, χωρίς ατμό, για 8-12 λεπτά κατά περίπτωση.

Brioche Καλαμποκιού