Συνταγές
Κριτσίνια & Crackers κρασιού

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Panomix Fiesta 1.500 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 1.500 gr
Μαργαρίνη μαλακή 400 gr
Regal 40 gr
Κρασί 800 gr
Λάδι (καλαμποκέλαιο) 600 gr
Ζάχαρη 100 gr
Κονιάκ 100 gr

Εκτέλεση

    Ζυμώστε καλά όλα τα υλικά μαζί, για 4 λεπτά περίπου, στην αργή ταχύτητα σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ ζαχαροπλαστικής με το γάντζο, μέχρι να σχηματιστεί στρωτή ομοιόμορφη ζύμη.

    Για την παρασκευή κριτσινιών κρασιού Fiesta:

    Πλάστε τη ζύμη σε «φιτίλια» πάχους περίπου 1 εκατοστού ή κατά βούληση.

    Για την παρασκευή κράκερς κρασιού Fiesta:

    Δώστε στη ζύμη πάχος 4-5 χιλιοστών με τον πλάστη ή σε σφολιατομηχανή.

    Μουσκέψτε με νερό και διακοσμήστε, τα κριτσίνια γύρω – γύρω και τα κράκερς στην επάνω επιφάνεια με Decoration Corn.

    Φουρνίστε στους 220ºC, χωρίς ατμό, για 20 λεπτά, φροντίζοντας κατά τα τελευταία 5 λεπτά του ψησίματος να «στραγγίσουν» καλά τα κριτσίνια (τάπερ ανοιχτό).

Κριτσίνια & Crackers κρασιού

Products in this recipe

Panomix Fiesta

Μίγμα σε μορφή σκόνης με σπόρους, για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων με καλαμπόκι.