Συνταγές
Ψωμάκι για Sandwich & Hamburger

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Panomix Fiesta 5.000 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 5.000 gr
Μαργαρίνη Princess 1.000 gr
Ζάχαρη 800 gr
Μαγιά 600 gr
Νερό 3.800 gr

Εκτέλεση

Ζυμώστε καλά όλα τα υλικά μαζί, έτσι ώστε να σχηματιστεί καλά ανεπτυγμένη ζύμη θερμοκρασίας 26-27ºC.

Ξεκουράστε τη ζύμη για 5 λεπτά.

Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια των 1.800 gr.

Στρογγυλέψτε τα τεμάχια της ζύμης και ξεκουράστε τα σκεπασμένα για να μην πετσιάσουν για 10-15 λεπτά.

Κόψτε τη ζύμη περαιτέρω σε 30 ίσα μέρη των 60 gr έκαστο, με τη βοήθεια μηχανής και στρογγυλέψτε τα ή πλάστε τα σε σχήμα μικρής φρατζόλας με μηχανή ή στο χέρι.

Διακοσμήστε με Decoration Corn.

Τοποθετήστε στην στόφα (±35ºC, με υγρασία), πατώντας τα για να αποκτήσουν μεγάλη βάση και αφήστε να φουσκώσουν για 50-60 λεπτά.

Φουρνίστε στους 240ºC, χωρίς ατμό, για 10-12 λεπτά. Αφού ξεφουρνιστούν και κρυώσουν, συσκευάστε πολλά μαζί σε σακούλα για να τα διατηρήσετε μαλακά μέχρι την χρήση τους.

Ψωμάκι για Sandwich & Hamburger

Προϊόντα

Panomix Fiesta

Μίγμα σε μορφή σκόνης με σπόρους, για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων με καλαμπόκι.