Συνταγές
Ζύμη Κουρού

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Panomix Fiesta 5.000 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 5.000 gr
Μαργαρίνη σφολιάτας 2.000 gr
Regal 200 gr
Ελαιόλαδο 1.500 gr
Νερό 3.500 gr

Εκτέλεση

    Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί έτσι ώστε να σχηματιστεί στρωτή ομοιόμορφη ζύμη. Ενδεικτικά, ζυμώστε για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 1 λεπτό στη γρήγορη ταχύτητα ενός ταχυζυμωτηρίου.

    Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια κατά βούληση.

    Πλάστε κατά βούληση.

    Γεμίστε με την γέμιση της επιλογής σας.

    Διακοσμήστε κατά βούληση.

    Φουρνίστε στους 220-230ºC, χωρίς ατμό, για 20-25 λεπτά, κατά περίπτωση.

Ζύμη Κουρού

Products in this recipe

Panomix Fiesta

Μίγμα σε μορφή σκόνης με σπόρους, για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων με καλαμπόκι.