Συνταγές
Πολύσπορη Ζύμη Κουρού

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Panomix Multicereal Dark 5.000 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 5.000 gr
Μαργαρίνη σφολιάτας 2.000 gr
Regal 200 gr
Ελαιόλαδο 1.500 gr
Νερό ±3.500 gr

Εκτέλεση

    Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί έτσι ώστε να σχηματιστεί στρωτή ομοιόμορφη ζύμη. Ενδεικτικά, ζυμώστε για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 1 λεπτό στη γρήγορη ταχύτητα ενός ταχυζυμωτηρίου.

    Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια κατά βούληση.

    Πλάστε κατά βούληση.

    Γεμίστε με την γέμιση της επιλογής σας.

    Διακοσμήστε κατά βούληση.

    Φουρνίστε στους 220-230ºC , χωρίς ατμό, για 20-25 λεπτά, κατά περίπτωση.

Πολύσπορη Ζύμη Κουρού