Συνταγές

Μεσογειακό Πολύσπορο

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Panomix Polysporo 1.000 gr
Αλεύρι κίτρινο ψιλό 1.000 gr
Μαγιά 40 gr
Νερό 1.240 gr
Seedmix extra υλικά

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 7 λεπτά στη γρήγορη μέχρι να δημιουργηθεί ελαστική ζύμη.

    Ξεκουράστε την ζύμη για 10 λεπτά.

    Τεμαχίστε στο επιθυμητό βάρος (430 gr) και πλάστε σε στρογγυλό σχήμα.

    Ξεκούραστε για 10 λεπτά.

    Δώστε την τελική μορφή που επιθυμείτε (φρατζόλα ή καρβέλι).

    Διακοσμήστε με Seedmix.

    Τοποθετήστε στη στόφα για 45 λεπτά.

    Χαράξτε κατά βούληση

    Φουρνίστε στους 210°C με ατμό για 40 λεπτά, αφήνοντας το ντάμπερ ανοιχτό κατά τα τελευταία 10 λεπτά.

Μεσογειακό Πολύσπορο