Συνταγές Συνταγές

Πολύσπορα Μπουρεκάκια

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 530 gr
Panomix Polysporo 470 gr
Μαργαρίνη Princess 430 gr
Αυγά 100 gr
Ζάχαρη 35 gr
Μαγιά 35 gr
Νερό 200 gr
Φέτα 380 gr

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου, εκτός από την φέτα, και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5 λεπτά στη μεσαία μέχρι να δημιουργηθεί ελαστική ζύμη. Στο τέλος της ανάμιξης προσθέστε την φέτα και αναμίξτε για 1 λεπτό ακόμα.

Ξεκουράστε την ζύμη για 20 λεπτά σκεπασμένη.

Τεμαχίστε στο επιθυμητό βάρος (25 gr) και πλάστε σε στρογγυλό σχήμα τοποθετώντας τα προϊόντα στη λαμαρίνα.

Τοποθετήστε στη στόφα για 50 λεπτά.

Αλείψτε τα με αυγό ή διακοσμήστε με λίγο Κεφαλοτύρι ή Gouda.

Φουρνίστε στους 210°C με ατμό για 15 λεπτά.

Πολύσπορα Μπουρεκάκια

Προϊόντα

Panomix Polysporo

Ανοιχτόχρωμο πολύσπορο μίγμα για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων και σνακ.