Πολύσπορο Κουλούρι
Πολύσπορο Κουλούρι
Panomix Polysporo
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Panomix Polysporo | 800 gr | υλικά κουλουριού |
| Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 1.200 gr | υλικά κουλουριού |
| Μαγιά | 80 gr | υλικά κουλουριού |
| Μαργαρίνη Princess | 50 gr | υλικά κουλουριού |
| Ζάχαρη | 140 gr | υλικά κουλουριού |
| Αλάτι | 8 gr | υλικά κουλουριού |
| Νερό | 1.140 gr | υλικά κουλουριού |
| Τυρί Philadelphia | υλικά γέμισης | |
| Πιπεριά Φλωρίνης | υλικά γέμισης | |
| Seedmix | extra υλικά | |
| Σουσάμι | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 8 λεπτά στη γρήγορη μέχρι να δημιουργηθεί ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε την ζύμη για 10 λεπτά.
Τεμαχίστε στο επιθυμητό βάρος (80-100 gr) και πλάστε σε στρογγυλό σχήμα.
Ξεκούραστε για 10 λεπτά.
Δώστε την τελική μορφή που επιθυμείτε.
Διακοσμήστε τα κουλούρια με 1 μέρος Seedmix και 2 μέρη σουσάμι.
Αφήστε τα εκτός στόφας για 5-10 λεπτά.
Φουρνίστε στους 215°C με λίγο ατμό για 23 λεπτά.
Προϊόντα
Panomix Polysporo
Ανοιχτόχρωμο πολύσπορο μίγμα για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων και σνακ.
