Συνταγές
Πολύσπορο Κρύο Sandwich

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Panomix Polysporo 1.500 gr υλικά ψωμιού
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 1.500 gr υλικά ψωμιού
Μαγιά 90 gr υλικά ψωμιού
Νερό (κρύο) 1.800 gr υλικά ψωμιού
Iceberg υλικά γέμισης
Μαγιονέζα υλικά γέμισης
Τόνος υλικά γέμισης
Κάπαρη υλικά γέμισης
Seedmix extra υλικά
Σουσάμι extra υλικά

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 7 λεπτά στη γρήγορη μέχρι να δημιουργηθεί ελαστική ζύμη.

    Ξεκουράστε την ζύμη για 10 λεπτά στον πάγκο σκεπασμένη με πλαστικό φύλλο.

    Μορφοποιήστε στο επιθυμητό σχήμα και βάρος (120- 150 gr).

    Διακοσμήστε με Seedmix και σουσάμι.

    Τοποθετήστε στη στόφα για 35 λεπτά (70% R.H./35°C).

    Φουρνίστε στους 210°C για 15-20 λεπτά.