Πολύσπορο με cranberries και λευκή σοκολάτα
Πολύσπορο με cranberries και λευκή σοκολάτα
Panomix Polysporo
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών |
|---|---|
| Panomix Polysporo | 800 gr |
| Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 1.200 gr |
| Μαγιά | 80 gr |
| Μαργαρίνη Princess | 120 gr |
| Ζάχαρη | 120 gr |
| Αλάτι | 8 gr |
| Arabesque White 30% | 170 gr |
| Νερό | 1.060 gr |
| Cranberries | 520 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου (εκτός από την Arabesque White 30% και τα cranberries) και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 8 λεπτά στη γρήγορη μέχρι να δημιουργηθεί ελαστική ζύμη. Στο τέλος της ανάμιξης, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και αναμίξτε για ακόμα 1 λεπτό μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Ξεκουράστε την ζύμη για 10 λεπτά.
Τεμαχίστε στο επιθυμητό βάρος (50-100 gr) και πλάστε σε στρογγυλό σχήμα.
Ξεκούραστε για ακόμα 10 λεπτά.
Δώστε την τελική μορφή που επιθυμείτε.
Τοποθετήστε στη στόφα για 45 λεπτά.
Χαράξτε κατά βούληση.
Φουρνίστε στους 210°C με λίγο ατμό για 15-20 λεπτά.
Διακοσμήστε με λίγη ζάχαρη άχνη.
Πληροφορίες Προϊόντος
Για να το μετατρέψετε σε νηστίσιμο αφαιρέστε την Arabesque White 30% και αυξήστε την ποσότητα των cranberries σε 570 gr.
Προϊόντα
Panomix Polysporo
Ανοιχτόχρωμο πολύσπορο μίγμα για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων και σνακ.
