Συνταγές Συνταγές

Πολύσπορο με cranberries και λευκή σοκολάτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Panomix Polysporo 800 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 1.200 gr
Μαγιά 80 gr
Μαργαρίνη Princess 120 gr
Ζάχαρη 120 gr
Αλάτι 8 gr
Arabesque White 30% 170 gr
Νερό 1.060 gr
Cranberries 520 gr

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου (εκτός από την Arabesque White 30% και τα cranberries) και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 8 λεπτά στη γρήγορη μέχρι να δημιουργηθεί ελαστική ζύμη. Στο τέλος της ανάμιξης, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και αναμίξτε για ακόμα 1 λεπτό μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

Ξεκουράστε την ζύμη για 10 λεπτά.

Τεμαχίστε στο επιθυμητό βάρος (50-100 gr) και πλάστε σε στρογγυλό σχήμα.

Ξεκούραστε για ακόμα 10 λεπτά.

Δώστε την τελική μορφή που επιθυμείτε.

Τοποθετήστε στη στόφα για 45 λεπτά.

Χαράξτε κατά βούληση.

Φουρνίστε στους 210°C με λίγο ατμό για 15-20 λεπτά.

Διακοσμήστε με λίγη ζάχαρη άχνη.

Πληροφορίες Προϊόντος

Για να το μετατρέψετε σε νηστίσιμο αφαιρέστε την Arabesque White 30% και αυξήστε την ποσότητα των cranberries σε 570 gr.

Πολύσπορο με cranberries και λευκή σοκολάτα

Προϊόντα

Panomix Polysporo

Ανοιχτόχρωμο πολύσπορο μίγμα για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων και σνακ.