Κριτσίνι
Κριτσίνι
Panomix Roggopan
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών |
|---|---|
| Panomix Roggopan | 1.000 g |
| Αλεύρι Τ 70% | 1.000 g |
| Μαργαρίνη Princess | 270 g |
| Λάδι | 400 g |
| Κρασί | 530 g |
| Ζάχαρη | 70 g |
| Κονιάκ | 70 g |
| Regal (baking powder) | 30 g |
Εκτέλεση
Ζυμώστε καλά όλα τα υλικά μαζί, για 4 λεπτά περίπου, στην αργή ταχύτητα σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ
ζαχαροπλαστικής με το γάντζο, μέχρι να σχηματιστεί στρωτή ομοιόμορφη ζύμη.
Πλάστε τη ζύμη σε «φιτίλια» πάχους περίπου 1 εκατοστού ή κατά βούληση.
Μουσκέψτε με νερό και διακοσμήστε τα κριτσίνια με σουσάμι γύρω – γύρω.
Φουρνίστε στους 200 °C, για 18 λεπτά.
