Συνταγές Συνταγές

Μπαγκέτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Panomix Roggopan 1.000 g
Αλεύρι δυνατό Τ70% 1.000 g
Μαγιά (νωπή) 40 g
Νερό (χλιαρό) 1270 g

Εκτέλεση

Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο, μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 10 λεπτά.

Τεμαχίστε τη ζύμη σε μπάλες 250-350 g

Ξεκουράστε τις μπάλες για 30 λεπτά και μορφοποιήστε

Τοποθετήστε στη στόφα (37°C /75% RH) για 50 λεπτά.
Φουρνίστε στους 220°C, για 25-30 λεπτά.

Μπαγκέτα