Μπαγκέτα
Μπαγκέτα
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών |
|---|---|
| Panomix Roggopan | 1.000 g |
| Αλεύρι δυνατό Τ70% | 1.000 g |
| Μαγιά (νωπή) | 40 g |
| Νερό (χλιαρό) | 1270 g |
Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο, μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 10 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη σε μπάλες 250-350 g
Ξεκουράστε τις μπάλες για 30 λεπτά και μορφοποιήστε
Τοποθετήστε στη στόφα (37°C /75% RH) για 50 λεπτά.
Φουρνίστε στους 220°C, για 25-30 λεπτά.
