Συνταγές
Σκουρόχρωμο Πολύπορο Ψωμί

7 πλάσιο ασβέστιο και 50% λιγότερο νάτριο από το ψωμί ολικής άλεσης. - Prokorn

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Prokorn 10 kg
Μαγιά 300 gr
Νερό 5,9 lt
Prokorn Decor υλικά διακόσμησης

Εκτέλεση

    Ζυμώστε καλά όλα τα υλικά μαζί, έτσι ώστε να σχηματιστεί καλά ανεπτυγμένη ζύμη θερμοκρασίας 26°C.

    Ξεκουράστε την ζύμη για 5 λεπτά.

    Κόψτε τη σε τεμάχια των 430 gr (για φρατζόλες).

    Στρογγυλέψτε τα τεμάχια της ζύμης και ξεκουράστε τα σκεπασμένα για να μην πετσιάσουν, για 30-45 λεπτά.

    Δώστε πλάθοντας το τελικό σχήμα στις φρατζόλες.

    Διακοσμήστε με Prokorn Decor.

    Τοποθετήστε στη στόφα (±35°C με υγρασία) για 60 λεπτά.

    Χαράξτε τις φρατζόλες 3 φορές κατά μήκος.

    Φουρνίστε στους 230-240°C με ατμό για 35 λεπτά περίπου.

Πληροφορίες Προϊόντος

Προκειμένου να έχουν τα αρτοσκευάσματα Prokorn τις υποσχόμενες διατροφικές αξίες, θα πρέπει η συνταγή να μην αλλάξει σε καμία περίπτωση.

Σκουρόχρωμο Πολύπορο Ψωμί

Products in this recipe

Panovite Prokorn

Πλήρες μίγμα για την παρασκευή νόστιμων πολύσπορων αρτοσκευασμάτων με 7πλάσιο ασβέστιο και 50% λιγότερο νάτριο από το ψωμί ολικής άλεσης.