Συνταγές
Μπουρέκι 

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Regent Bread 50 1.500 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 1.500 gr
Ζάχαρη 240 gr
Μαργαρίνη Princess 900 gr
Μαγιά 150 gr
Νερό 600 gr

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη γρήγορη.

    Ξεκουράστε για 10 λεπτά.

    Τεμαχίστε στα 150 gr και στρογγυλέψτε.

    Ανοίξτε με τον πλάστη ή με το χέρι.

    Τοποθετήστε τη γέμιση της αρεσκείας σας στο κέντρο και κλείστε.

    Πασπαλίστε με υλικά της αρεσκείας σας.

    Τοποθετήστε στη στόφα για 50 λεπτά (±35°C/ 75% RH).

    Φουρνίστε στους 220°C για 12-15 λεπτά.

Μπουρέκι