Συνταγές Συνταγές

Μπουρέκι 

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Regent Bread 50 1.500 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 1.500 gr
Ζάχαρη 240 gr
Μαργαρίνη Princess 900 gr
Μαγιά 150 gr
Νερό 600 gr

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη γρήγορη.

Ξεκουράστε για 10 λεπτά.

Τεμαχίστε στα 150 gr και στρογγυλέψτε.

Ανοίξτε με τον πλάστη ή με το χέρι.

Τοποθετήστε τη γέμιση της αρεσκείας σας στο κέντρο και κλείστε.

Πασπαλίστε με υλικά της αρεσκείας σας.

Τοποθετήστε στη στόφα για 50 λεπτά (±35°C/ 75% RH).

Φουρνίστε στους 220°C για 12-15 λεπτά.

Μπουρέκι

Προϊόντα

Regent Bread 50

Ελληνικό παραδοσιακό μίγμα για αυθεντικά χειροποίητα ψωμιά με ενεργό προζύμι.