Ψωμί φόρμας
Ψωμί φόρμας
Regent Bread 50
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών |
|---|---|
| Regent Bread 50 | 1.500 gr |
| Αλεύρι κίτρινο χοντρό | 1.500 gr |
| Μαγιά | 45 gr |
| Prozyl Paste | 45 gr |
| Νερό | 2.580 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη γρήγορη.
Ξεκουράστε για 30 λεπτά (σε λεκάνη).
Τοποθετήστε τη ζύμη σε φόρμα, γεμίζοντάς την έως τα ¾ του ύψους της.
Τοποθετήστε στη στόφα για 30 λεπτά (±35°C/ 75% RH).
Πασπαλίστε με άσπρο αλεύρι.
Φουρνίστε στους 220°C για 50-60 λεπτά.
Προϊόντα
Regent Bread 50
Ελληνικό παραδοσιακό μίγμα για αυθεντικά χειροποίητα ψωμιά με ενεργό προζύμι.
