Συνταγές Συνταγές

Butter Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Vienna 1.000 gr
Μαγιά νωπή 30 gr
Νερό 420 gr

Εκτέλεση

Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή στο μίξερ ζαχαροπλαστικής με τον «γάντζο» για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα του ταχυζυμωτηρίου (ή στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ ζαχαροπλστικής για όσο χρόνο χρειάζεται) έτσι ώστε να σχηματιστεί καλά ανεπτυγμένη (ελαστική) ζύμη, με θερμοκρασία 26-28 °C.

Τεμαχίστε σε 500 g για ταψάκι 20x30.

Τοποθετήστε στην στόφα.

Μόλις τριπλασιαστεί η ζύμη, πατήστε με τα δάχτυλα μέχρι κάτω. Πασπαλίστε με Florentiner Mix και φιλέ αμύγδαλο.

Tip: Μαζί με το Florentiner Mix μπορείτε να προσθέσετε και φρούτα της επιλογής σας

Butter Cake