

Butter Cake
Butter Cake
Προσθέστε μόνο μαγιά & νερό! - Vienna
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Vienna | 1.000 gr |
Μαγιά νωπή | 30 gr |
Νερό | 420 gr |
Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή στο μίξερ ζαχαροπλαστικής με τον «γάντζο» για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα του ταχυζυμωτηρίου (ή στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ ζαχαροπλστικής για όσο χρόνο χρειάζεται) έτσι ώστε να σχηματιστεί καλά ανεπτυγμένη (ελαστική) ζύμη, με θερμοκρασία 26-28 °C.
Τεμαχίστε σε 500 g για ταψάκι 20x30.
Τοποθετήστε στην στόφα.
Μόλις τριπλασιαστεί η ζύμη, πατήστε με τα δάχτυλα μέχρι κάτω. Πασπαλίστε με Florentiner Mix και φιλέ αμύγδαλο.
Tip: Μαζί με το Florentiner Mix μπορείτε να προσθέσετε και φρούτα της επιλογής σας
