Ψωμί
Ψωμί
Silkgrain Einkorn
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών |
|---|---|
| Αλεύρι κίτρινο ψιλό | 500 gr |
| Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 200 gr |
| Σίκαλη 80/20 | 300 gr |
| Silkgrain Einkorn | 500 gr |
| Μαγιά | 20 gr |
| Αλάτι | 14 gr |
| Νερό | 600 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 7 στην γρήγορη.
Ξεκουράστε την ζύμη 30 λεπτά.
Τεμαχίστε στα 430 gr
Μορφοποιήστε στο επιθυμητό σχήμα
Στοφάρετε 50 λεπτά.
Τουμπάρετε ή κόψτε την ζύμη.
Φουρνίστε με ατμό στους 200°C για 45 λεπτά. Ανοίξτε το ντάμπερ τα τελευταία 15 λεπτά.
