Συνταγές Συνταγές

Ψωμί

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Αλεύρι κίτρινο ψιλό 500 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 200 gr
Σίκαλη 80/20 300 gr
Silkgrain Einkorn 500 gr
Μαγιά 20 gr
Αλάτι 14 gr
Νερό 600 gr

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 7 στην γρήγορη.

Ξεκουράστε την ζύμη 30 λεπτά.

Τεμαχίστε στα 430 gr

Μορφοποιήστε στο επιθυμητό σχήμα

Στοφάρετε 50 λεπτά.

Τουμπάρετε ή κόψτε την ζύμη.

Φουρνίστε με ατμό στους 200°C για 45 λεπτά. Ανοίξτε το ντάμπερ τα τελευταία 15 λεπτά.

Ψωμί