Συνταγές
Ψωμί

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Αλεύρι κίτρινο ψιλό 500 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 200 gr
Σίκαλη 80/20 300 gr
Silkgrain Sonnen-Müsli 500 gr
Μαγιά 20 gr
Αλάτι 14 gr
Νερό 530 gr

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο  και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 7 στην γρήγορη.

    Ξεκουράστε την ζύμη 30 λεπτά.

    Τεμαχίστε 430 gr.

    Μορφοποιήστε στο επιθυμητό σχήμα.

    Στοφάρετε 50 λεπτά.

    Τουμπάρετε ή κόψτε την ζύμη.

    Φουρνίστε με ατμό στους 200°C για 45 λεπτά. Ανοίξτε τα ντάμπερ τα τελευταία 15 λεπτά.